Područni uredi

DUZS na INTERPROTEX-u

duzs

Na  Zagrebačkom Velesajmu se od 4. - 7. travnja 2017. godine održava sajam INTERPROTEX, 12.međunarodni sajam zaštite osoba i imovine

Kao i svih proteklih godina INTERPROTEX se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske i Grada Zagreba a s Hrvatskim cehom zaštitara i Hrvatskom vatrogasnom zajednicom, kao partnerima sajma, u u pripremi je niz kvalitetnih stručnih skupova na kojima će se obraditi aktualne teme zaštite i sigurnosti na nacionalnoj i međunarodnoj razini.INTERPROTEX je ove godine osnažen terminskim zajedništvom sajmova GRADITELJSTVO (građenje i opremanje), INTERKLIMA (grijanje, klimatizacija, obrada pitkih voda i obnovljivi izvori energije) i EMAT (zaštita okoliša i komunalna oprema), kompatibilnih programa izlaganja i terminski objedinjenih pod nazivom PROLJETNI SAJMOVI ZAGREBAČKOG VELESAJMA.

S obzirom na djelukrug svojih aktivnosti, Državna uprava za zaštitu i spašavanje sudjeluje na navedenom sajmu te na najbolji mogući način predstavlja svoje operativne snage i opremu. Svojom nazočnošću otvorenje INTERPROTEX-a uveličali su ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, a u ime Državne uprave za zaštitu i spašavanje sajmu je nazočio glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.   

Priloženi dokumenti: